Oslos 10 fineste bryllupslokaler i 2024

Å planlegge et bryllup kan være en overveldende oppgave, men valget av bryllupslokale setter tonen for hele dagen. Oslo, med sin unike kombinasjon av naturskjønnhet, historie og moderne arkitektur, tilbyr et mangfold av lokaler som kan gjøre din store dag uforglemmelig. Fra de sjarmerende og elegante lokalene hos Sult til historiske omgivelser og moderne rom, har vi samlet en liste over de ti fineste bryllupslokalene i Oslo.

1. Villa Grande - eksklusivt og historisk

Villa Grande er ikke bare et blikkfang med sin storslåtte arkitektur; det er også et sted fylt med historie. Med sin vakre hage og utsikt over Oslofjorden, tilbyr det en romantisk og eksklusiv atmosfære for bryllup.

2. Roklubben - bryllup ved fjorden

Roklubben ved sjøkanten på Bygdøy gir en idyllisk ramme for bryllupet. Her kan man ha arrangementer fra 10 til 200 gjester.

3. Hvalstrand Bad - bryllup på stranden

Dette art deco-bygget fra 1930-tallet har fantastisk beliggenhet ved sjøen, bare 35 minutter fra Oslo. Plass til opptil 400 gjester.

4. Sporten i Holmenkollen

Sporten byr på spektakulær utsikt over Oslo og rom for opptil 250 gjester. Et populært valg for dem som vil gifte seg i Holmenkollen.

5. Sjøholmen Café - kystens perle

Sjøholmen Café i Sandvika har flere rom som kan leies for bryllup. Her kan man nyte utsikten over Oslofjorden mens man feirer kjærligheten.

6. Karl Johans gate 37

Dette sjarmerende lokalet midt i Oslo sentrum kan skreddersys for intime bryllup. Perfekt for par som foretrekker en urban setting.

7. S4 Rooftop - bryllup på taket

Takterrassen i 8. etasje byr på spektakulær panoramautsikt over Oslo – perfekt for brudepar som vil imponere gjestene.

8. Parkveien selskapslokale

I Parkveien kan man ta med egen mat og drikke, noe som gjør dette til et populært valg for dem som vil sette et personlig preg.

9. Herregårdskroen

Herregårdskroen midt i Frognerparken er en grønn oase i byen, og Larsstua kan leies for mindre bryllup hele året.

10. Park 29 restaurant

Denne restauranten i Oslo sentrum har flere private rom til leie, og man kan nyte en utsøkt middag i eksklusive omgivelser.