Om bryllup i Oslo

Velkommen til Sults bryllup i Oslo – din partner for dømmebryllupet i Oslo

På bryllup i Oslo, ligger vår lidenskap i å skape uforglemmelige øyeblikk. Med vår beliggenhet i hjertet av Oslo, har vi vært vitne til utallige kjærlighetshistorier og magiske feiringer. Som en av Oslos fremste innen bryllupslokaler, står vi klare til å gjøre din store dag så unik og spesiell som din kjærlighetshistorie.

Vår historie

Siden starten i 1996, har Sult vokst fra å være en liten familiedrevet virksomhet til en av de mest ettertraktede bryllupsplanleggerne i Oslo. Vår reise har vært inspirert av de hundrevis av par vi har jobbet med – hver med sin unike visjon og historie.

Vårt team

Vårt team består av erfarne bryllupsplanleggere, kreative kokker, og dyktige logistikk- og meny-koordinatorer som alle deler en felles lidenskap for kjærlighetens feiring. Vi jobber tett med dere for å forstå deres visjon og bringe den til liv.

Våre tjenester

Fra intime samlinger til storslåtte feiringer, tilbyr vi en rekke tjenester for å dekke alle dine bryllupsbehov:

  • Personlig bryllupsplanlegging
  • Utvelgelse av lokale og dekor
  • Catering og menyplanlegging
  • Underholdning og musikk
  • Fotografi og videografiservice
  • Logistikk og gjestekoordinering

 

Vår filosofi

Hos Sult tror vi at hvert bryllup er en personlig fortelling som fortjener å bli fortalt på den mest spektakulære måten. Vi er dedikert til detaljer, kvalitet og personlig service. Vår tilnærming er å skape en stressfri planlegging, slik at dere kan nyte reisen mot den store dagen.

La oss skape magi sammen

Ditt bryllup i Oslo skal være mer enn bare en begivenhet – det skal være starten på et vakkert nytt kapittel. Kontakt oss i dag for å starte reisen mot deres drømmedag.