Fine bryllupslokaler i Oslo

Bryllup på taket

Drømmer du om et spektakulært bryllup med fantastisk utsikt over Oslo? S4 Rooftop i Stortingsgata 4 kan gjøre drømmen til virkelighet. Denne takterrassen byr på en spektakulær panoramautsikt over Oslofjorden, Aker Brygge og Holmenkollen. Med plass til inntil 120 gjester er dette stedet perfekt for et intimt og minneverdig bryllup.

bryllup i oslo s4 rooftop

Bryllup i historiske omgivelser

Ønsker du et bryllup fylt med historie og prakt? Da er Villa Grande på Bygdøy stedet for deg. Denne staselige herregården fra 1900-tallet gir en unik ramme for ditt store dag. Med hage og terrasse er Villa Grande ypperlig for sommerbryllup. Inne spiser gjestene i storslåtte lokaler, og det er også muligheter for sammenkomst i bibliotek og peisestuer. Her kan drømmebryllupet bli virkelighet!

dekorert lokale med lyskastere i villa grande

Strandbryllup ved Oslofjorden

Drømmer du om å gifte deg med den nydelige Oslofjorden som bakteppe? Da anbefaler vi Hvalstrand Bad, kun 35 minutter fra Oslo. Her kan du holde seremoni og middag i flotte lokaler med fantastisk utsikt. Gjestene kan nyte drinks utenfor, også i telt. Perfekt for et sjarmerende og avslappet strandbryllup!

bryllup i oslo hvalstrand bad

Bryllup i Holmenkollen

Sporten i Holmenkollen gir muligheten for et bryllup omgitt av norsk natur og idrettstradisjoner. På Sporten kan du holde en elegant og stilfull seremoni og fest. Herfra har du panoramautsikt over Oslo, og gjestene kan nyte drikke på terrassen. Dette er stedet for et minneverdig bryllup i unike omgivelser.

sporten i holmenkollen har dekket bordet til bryllupsgjester

Bryllup i Frognerparken

Midt i den vakre Frognerparken ligger Herregårdskroen, et koselig lysthus som gir en perfekt ramme for et intimt bryllup. Parken rundt gjør stedet til et ypperlig valg for brudepar som drømmer om å gifte seg i en eventyrlig setting. Etter vielsen kan gjestene nyte en deilig middag i lokalet Larsstua. Herregårdskroen gir dere et sjarmerende bryllup i idylliske omgivelser.

herregårdskroen med gjester

Bryllup i historisk villa

Parkveien 29 ligger i et praktfullt bygg som opprinnelig var privatbolig og kunstgalleri. I dag er stedet et koselig spisested, og her finnes flere ulike saler perfekt for bryllup. Med kunst på veggene og vakker jugendstil gir dette stedet et sofistikert og stilfullt bryllup i unike omgivelser. Etter vielsen kan gjestene kose seg med god mat og drikke.

chambre separee på park 29

Bryllup ved sjøen

På Sjøholmen Café i Blommenholm kan du gifte deg omgitt av vakker natur. Her ligger bryggekanten og strandsonen rett utenfor, noe som gir et avslappet og sommerlig preg. Inne finnes flere koselige rom for seremoni og middag. Også uteområdene egner seg godt for feiring. Sjøholmen Café er perfekt for et intimt naturskjønt bryllup. 

sjøholmen bryllup

Bryllup på Bygdøy

På Bygdøy ligger flere praktfulle lokaler som egner seg utmerket for bryllup. Roklubben har en staselig bygning i dragestil, med store vinduer og flott utsikt over Oslofjorden. Her kan du gifte deg foran peisen, og spise i maritime omgivelser. Dett er et sted med staselige lokaler for en elegant feiring.

bilde av dekket bord på roklubben

Moderne bryllup i Oslo sentrum

I hjertet av Oslo ligger det flere moderne lokaler som egner seg til et urbant stilfullt bryllup. Karl Johans gate 37 har romslige moderniserte lokaler med plass til mange gjester. Stedet ligger sentralt til, noe som gjør det ideelt for et bybryllup.

lysekrone i selskapslokalet i karl johans gate 37

Bryllup i industrielt lokale

Hva med å feire bryllup i et tidligere bilverksted? I Parkveien 29 står Parkveien selskapslokale. Her kan du nyte medbrakt mat og drikke og fritt gestalte lokalet etter dine ideer. 

parkveien selskapslokale bryllup

Send forespørsel om bryllupslokaler i Oslo